Wie is Iris?

Communicatie | NLP | Business | Coach | Trainer

Communicatie is de sleutel naar succes

Hé jij! Ik ben Iris, go-to business coach en NLP Master & Trainer uit Apeldoorn, die gelooft dat het leven te kort is om geen plezier te maken, herinneringen te creëren, groots te dromen en je wereldbeeld te verbreden. Ik ben dol op dansen, een goed glas wijn, gin-tonic en Aperol Spritz. Maar voordat je denkt dat ik een bartafel met benen ben, maak je geen zorgen, ik ben ook een trotse moeder van twee – Saar (9) en Noud (6) – en de steun en toeverlaat van mijn man Ruben.

Mijn missie?

Ondernemers helpen hun dromen te overtreffen en hun potentieel te realiseren door effectieve communicatie en verbinding,

terwijl we af en toe lachen om de absurditeit van het leven. Ondernemerschap is al serieus genoeg, toch?

Als voormalig bankmedewerker en burn-out overlever, ben ik gepassioneerd om anderen te helpen hun pad te vinden en te leren hoe ze zowel thuis als op het werk de balans kunnen vinden (inclusief genoeg tijd voor jezelf!). Mijn expertise in NLP en ervaring als coach en projectmanager stellen me in staat om ondernemers te helpen hun gedrag te transformeren en daardoor betere resultaten te behalen. 

Als ik later groot ben wil ik …

Maar wat nou als later, nu is?

 

Ik geloof in het creëren van verbinding en het versterken van relaties om samen succes te behalen. Partnerschap en empowerment.

Ik geloof dat alle verandering begint bij communicatie

Ik geloof dat als je de oorzaak vindt, het probleem geen functie meer heeft

Ik geloof dat de antwoorden niet in je hoofd zitten, maar juist in dat voorbij wat zichtbaar is. Anders had je het probleem allang opgelost.;)

Muziek is mijn medicijn: Ik dans om mijn stemming te boosten.

 Waar ik écht bekend om sta, zijn mijn rake vragen en het verbreden van je wereldmodel. Ik geloof dat het stellen van de juiste vragen de sleutel is om je inzichten te verbreden en je potentieel te ontgrendelen.

Dus bereid je voor om je wereldbeeld op te schudden met een beetje humor en zelfreflectie.

Wanneer ik niet druk bezig ben met het transformeren van bedrijven en het vergroten van dromen, geniet ik van quality time met mijn gezin, dansen als een gek (alsof niemand kijkt), wandelen en deelnemen aan JCI Apeldoorn-activiteiten. Ik moet mijn dosis plezier en avontuur krijgen, toch?

Wat maakt mij anders dan andere business coaches en NLP-trainers? Naast mijn onverzadigbare nieuwsgierigheid en mijn rake vragen, ben ik jouw sparringpartner en 24/5 beschikbaar voor mijn klanten. Tijdens ons traject ben ik er om je te steunen, aan te moedigen en je af en toe aan het lachen te maken. Want lachen is tenslotte het beste medicijn, zelfs in het ondernemerschap. En toch ga je mij ook soms niet zo aardig vinden, omdat ik daar prik waar jij de weerstand voelt.

Dus, ben je klaar om je dromen te vergroten, je potentieel te realiseren en af en toe een glimlach op je gezicht te toveren? Laten we dan samen op deze reis gaan en de wereld een stukje vrolijker maken.