De Overname

Jij als ondernemer mag de regie overnemen.
It’s your turn now.

Jij als ondernemer.

Als zzp’er of mkb’er, heb je het soms best zwaar met alle verantwoordelijkheden op je schouders. Je wilt groeien en knallen met je bedrijf, maar die beperkende gedachten en angsten zitten je behoorlijk in de weg. Je bent van nature geneigd om anderen voorop te stellen, en daardoor schiet je eigen geluk en succes er vaak bij in.

Je verlangt naar een vrij, rijk en geïnspireerd leven, waarin je een goedlopend bedrijf hebt met een duidelijk aanbod en de juiste klanten bereikt, passief inkomen opbouwt, een gevarieerd aanbod aanbiedt en anderen inspireert, terwijl je balans hebt tussen werk en privé, zonder financiële zorgen en met voldoende inkomen. Je wilt een ondernemer zijn die de vrijheid en verantwoordelijkheid voelt om jouw potentieel te realiseren en anderen te helpen hun dromen te overtreffen.

De Overname is hét business coaching traject dat jou gaat helpen om de touwtjes in handen te nemen, zowel in je bedrijf als in je leven. Je gaat je communicatie verbeteren en je communicatie-skills als ondernemer naar een hoger niveau tillen, met behulp van NLP voor ondernemers en effectieve communicatie. Zo kun je zonder angst of schuldgevoel leiderschap tonen.

Dit coachingstraject is de sleutel om jouw verborgen potentieel te ontketenen. Je bouwt een bedrijf op dat helemaal bij jou past en leidt een leven vol balans, vrijheid en plezier. De Overname is de kans om je communicatie als ondernemer te verbeteren en je bedrijf te laten groeien op een manier die bij jou past.

Jij mag de regie overnemen.

 

Na 30 jaar loondienst ben ik gestart als VA (virtual assistant). Na een jaar werken als VA, waarin ik al snel vol zat met klanten, voelde ik mij niet echt happy in wat ik deed. Er zit meer in mij … Maar wat dan?… Dat was de grote vraag! Ik volgde Iris al een tijdje via Insta.

Bij het VA-festival kwam Iris als spreker en ik wist meteen: Daar moet ik bij zijn! Wat Iris vertelde voelde helemaal goed voor mij. We hebben daarna gesproken met elkaar, gebeld en toen was het “ja, ik wil”. We zijn gestart en door de vragen die Iris aan mij stelde kwamen we al heel snel uit op mijn volgende fase en dat is ondernemerscoach. Deze jas heb ik direct aangetrokken. Alleen zat hij niet meteen helemaal lekker…

Ik zal niet zeggen dat het altijd even makkelijk was in dit half jaar. Iris weet hoe ze bij mij binnen moest komen, zij heeft mij geleerd om bewust met mezelf bezig te zijn en mezelf centraal te stellen. Blijkbaar had ik schild om mij heen, waarvan ik overtuigd was dat ik dat niet had. Nu zie ik in dat dit wel zo is en ik herken het ook. Dat maakt het nemen van beslissingen een stuk eenvoudiger, omdat ik de beslissingen nu puur neem vanuit mijn eigen ik.

Heel tof waren de live-dagen. Zowel de 1-op-1 livedag als de groepsdag hebben heel veel gebracht. In de groep heerste een hele fijne en veilige sfeer. Iedereen kwam ruimschoots aan bod en we hebben elkaar ook een heleboel gebracht. De hotseat was spannend en mega waardevol!

Als je écht een volgende stap wil zetten dan raad ik iedereen aan om met Iris als coach te gaan samenwerken. Bovendien is zij ontzettend lief, heeft humor en zorgt ook voor gezelligheid!

Duizendmaal dank Iris!

Tanja Lucke

Owner, tanjalucke.nl

Dit traject is geschikt voor jou als

It’s your turn now.

Jij eindelijk aan de beurt bent.

Je baas wil zijn over je echte potentie

Jij dit feilloos wil integreren in jouw bedrijf

Je geïnteresseerd bent in NLP voor ondernemers om je bedrijf en communicatie-skills te laten groeien

Je wil dat leiderschap, lef tonen, grenzen stellen en heldere interne & externe communicatie voor jou normaal worden.

En dit vervolgens ook weer wil overdragen naar jouw werknemers en/of klant

Jij op zoek bent naar een coach die voorbij het zichtbare kijkt, waardoor je tot de echte kern komt

Je open staat voor persoonlijke ontwikkeling, maar je strategie ook een fijne houvast vindt

Je verlangt naar meer omzet en vrijheid

Jouw positionering hier volledig op mag aansluiten

Als jongste kind van een gezin met drie kinderen leerde ik al vroeg om te voldoen aan maatschappelijke verwachtingen. Dit resulteerde in een voorspelbaar leven, waarin ik netjes binnen vier jaar afstudeerde, een fulltime baan kreeg bij een bank en op mijn 22e een huis kocht met mijn man. Toen onze dochter Saar werd geboren, kwam ik in een burn-out terecht. Ik besefte dat ik meer voor mezelf moest zorgen en we kozen bewust nog een keer voor het ouderschap. Twee en een half jaar later werd onze zoon Noud geboren.

Het moment weet ik nog heel goed. Saar zat voor me in de zandbak en Noud op mijn borst in de draagdoek veranderde mijn leven.

Ik voelde dat er zoveel meer in mij zat en dat ik nog zoveel meer kon betekenen voor de wereld.

Ik besloot om dit te doorbreken en begon aan een zoektocht die me bracht bij NLP en het ondernemerschap.

Als business en communicatiecoach begeleid ik nu zzp’ers en mkb’ers  in hun groeiproces. Ik leer ze effectiever te communiceren en voorbij dat wat zichtbaar is te kijken. Samen ontdekken we wat hun ware verlangen is en hoe ze dit kunnen omzetten in succesvol ondernemerschap.

Dankzij mijn achtergrond en ervaring, ben ik in staat om je te helpen de regie over je bedrijf en leven te nemen. Ik heb geleerd hoe je jouw keuzes om kan zetten naar een strategie en jouw potentie volledig kunt gaan ownen. Als expert op het gebied van communicatie en NLP weet ik hoe je invloed kan uitoefenen op je eigen gedrag en dat van anderen. Ik kijk voorbij het probleem en zie het grotere geheel. De rake vragen die ik stel en waar ik bekend om sta helpen hier bij.

Mijn missie is om jou te helpen groeien als ondernemer en als mens. Om je bewust te maken van wat je nu doet, vanuit zowel hoofd, hart en buik hier een keuze in te maken en dit te integreren. Om je te leren effectief te communiceren met jezelf en met anderen, zodat je met vertrouwen je content en salesgesprekken kan voeren. En om je te helpen leiderschap te tonen die bij je past, vanuit een natuurlijke flow.

Ik ben bij Iris ingestapt in haar half jaar-traject nadat ik haar al een tijdje volgde op Instagram. Iris triggerde mij met haar posts, ze wist haar vinger op mijn zwakke plek te leggen. Ik had net afscheid genomen van twee klanten, werkte mezelf een slag in de rondte en voelde aan alle kanten dan het anders moest. Ik deed van alles, maar van slechts enkele onderdelen in mijn aanbod werd ik echt blij. Iedereen schreef “je moet je specialiseren als het als VA wil gaan maken”, uitspraken die ik hoorde en me heel erg onzeker maakten in het ondernemerschap. Gedurende ons traject liet Iris me inzien dat je juist als generalist je mega-waardevol kunt zijn als VA of OBM.

Ik heb de afgelopen maanden erg veel gevonden, antwoorden zijn gegeven op vragen waarvan ik niet wist dat ik ze had. Ik ben Iris ontzettend dankbaar voor haar goede en diepgaande vragen. Ik heb tijdens ons traject geleerd om los te laten dat ik nu al moet weten waar ik over een jaar of over vijf jaar wil staan. Ik heb van Iris geleerd om te vertrouwen op mezelf en mijn gevoel, dat daar mijn kracht in ligt en niet in eindeloos veel cursussen of expertstatus. Gedurende ons traject kwam ik mezelf meerdere keren tegen en ben ik een periode van persoonlijke groei doorgegaan, anders dan de intentie voor bedrijfsgroei die ik aan de start van het traject gezet had.

Of ik Iris zou aanraden als coach? Ik ben ingestapt in haar nieuwe groepstraject, dus dat zegt genoeg!

Suzanne van Hal

Owner

Met De Overname

 

Weet jij als geen ander hoe je communicatie efficient inzet voor het behalen van je doelen

Word jij je bewust van jouw potentie en power.

Ga je leren hoe je altijd kan terugvallen op de verbinding met jezelf, jouw kracht en je potentie.

Leer je dé methode die ervoor zorgt dat je in elk ondernemersniveau de regie kan overnemen

Leer jij NLP, communicatietechnieken en ontwikkel jij je eigen strategie

Word jij je bewust van zowel je externe als interne communicatie en gaat snappen wat dit voor invloed heeft op gedrag

Kan je wat je leert in dit traject kan je niet alleen voor jezelf toepassen maar ook overbrengen in de samenwerking met jouw klant of werknemers. Niet alleen verdieping in jezelf dus, maar ook in je aanbod en relatie met je klant of personeel

Leer jij naar de oorzaak te kijken in plaats van het probleem

Heb je 24/5 een sparringspartner naast je

Ga je ondernemen vanuit joy en passie voor het leven, voor je bedrijf, voor de ander, voor de wereld. En: voor zichzelf.

Krijg jij de regie over jouw groei

 

Dit krijg je in ons traject

Lekker voor je hoofd. I Know. Die wil graag weten waar hij aan toe is. Of het een investering waard is.

In 6 maanden van ONDERnemer naar OVERnemer, door de regie te pakken over jouw potentie.

Door 6 maanden mij aan je zijde te hebben

Zoveel strategiesessies als nodig

Onbeperkt Voxer support

24/5 One call away

Livedagen voor extra verdieping

KORTOM: 6 maanden de coaching die jij op dat moment ECHT nodig hebt

De Overname methode

De basis van dit traject, een methode die op elk ondernemersniveau moeiteloos in te zetten is.
Met deze methode hou je altijd regie over jouw potentie, joy, bedrijf en leven. Na dit traject weet jij precies hoe je de methode zelf inzet voor jou en je klanten.

?

Bewustworden

We werken van intern naar extern.
Je wordt je bewust van jouw echte dromen, jouw overtuigingen, jouw lagen en uiteindelijk van jouw potentie. We kijken samen voorbij het zichtbare.
Je komt erachter wat nu in de kern eigenlijk echt belangrijk voor jou is en aan welke knop jij mag draaien om te groeien als ondernemer en als persoon. 

?

Kiezen

Als je weet wat belangrijk voor je is, mag je een bewuste keuze maken hiervoor te gaan staan. Dit vergt lef, leiderschap en power. In de traject ga jij ontdekken wat jij nodig hebt om dit te ontwikkelen, zodat jij keuzes kan maken voor jou. Regie overnemend om zo de ander nog beter te kunnen dragen.

?

Integreren

Met alleen bewustwording en keuzes maken ga jij je potentie niet meteen terugzien in je bedrijf. Dit is daarom misschien wel het belangrijkste onderdeel van het traject. Jouw keuzes integreren in jouw bedrijf. Hier is de accountability van mij van onschatbare waarden

Dit traject is helemaal voor jou geschikt als

Je klaar bent voor al die potentie die ook nog in jou zit

Om je klanten en jezelf naar het volgende niveau te tillen.

Hoe lang duurt het traject?

Het traject duurt minimaal 6 maanden en is daarna maandelijks opzegbaar.

De startdatum stemmen we in overleg af.

Wat is de investering voor dit programma?

De investering voor De Overname is €850,- per maand exclusief btw

Ik twijfel of ik echt voor mijzelf durf te kiezen

Ik snap heel goed dat je daar twijfels over kan hebben. Laten we er even vrijblijvend over in gesprek gaan om te achterhalen waar jouw twijfels vandaan komt. Je kunt mij bereiken via iris@irisvanwieringen.nl of stuur me een DM op Instagram

Ik denk dat ik mijn potentie al wel benut, heb ik dan iets aan die traject?

Wat goed dat jij je potentie al helemaal leeft! En ik kijk graag met je mee of al jouw verlangens echt geintegreerd zijn in je bedrijf. Laten we er even vrijblijvend over in gesprek gaan om te achterhalen waar voor jou nog groei te behalen is. Je kunt mij bereiken via iris@irisvanwieringen.nl of stuur me een DM op Instagram

Is een gesprek vrijblijvend?

Jazeker. Daarom noem ik het een matchcall. Ik wil weten of dit programma helemaal bij jou past. Klinkt als daten he 😉

Ik heb een andere vraag

Neem dan zeker even contact met mij op! Je kunt mij bereiken via iris@irisvanwieringen.nl of stuur me een DM op Instagram

Ja! Ik wil regie!

4 + 13 =